JUL PÅ SKÄRET 8 dec

Julmarknad – Julkonsert - Julbord
Mitt i Bergslagens vackra natur ligger Opera på Skäret som lagom till andra advent inbjuder till en stämningsfull julmarknad där hantverkarna visar upp sina välgjorda alster som kanske löser julklappsbestyren på en och samma dag.

Du välkomnas att njuta av det klassiska julbordet i vacker Bergslagsmiljö, ett välfyllt bord med allt som hör julen till, där smaker och dofter samsas med levande ljus.Julkonserten gästas av några solister som medverkade i Kärleksdrycken i somras och möter vi den 12-årige Rasmus Johansson som hanterar sin trumpet magnifikt.

Pris: 1 150:-
Ingår i priset: Helturistbuss, julmarknad, klassiskt julbord, julkonsert samt reseledare.

Program
Avresa från Fredsgatan kl 10.30

12.00 Julmarknad

14.00 Klassiskt Julbord

16.00 Julkonsert

17.00 ca Hemfärd

KOBOLT RESOR

Adress: Nygatan 29, 702 11 Örebro

Telefon: +46(0)19 12 22 00

Mail: info@koboltresor.se