Gammeljul på Vadstena slott & Julbord på Harge 29 nov

Återigen öppnar slottet för en efterlängtad Gammeljul!

Vadstena slott är det bästa bevarade renässansslottet i Sverige från Gustav Vasas tid. Det fejas, putsas och pyntas, hela slottet fylls med julstämning och upplevelser. Vandra runt i salar och se levande hantverk, smaka på det goda utbudet av mathantverk. Välkommen hem till Gustav Vasas slott för en upplevelse man sällan får uppleva!

Harge ligger underbart vid Vätterns strand, kallas ofta för Vätterns Riviera. Ljuslyktor leder oss in i värmen till det generösa julbordet. Här har Madeleine dukat upp ett dignande traditionellt julbord där det mesta är tillagat i det egna köket, sillar, korvar, pastejer, köttbullar, småvarmt, lax, skinka och kallskuret, sallader och ostar, efterrätter, godis och mycket mera!

Information

 

PRIS: 835:-

Ingår i priset:
Helturistbuss
Entré Vadstena slott
Julbord på Harge
Reseledare

Avresa den 29 nov
09.15 Fredsgatan vid Myrorna
11.00 Vadstena Slott öppnar
15.00 buss till Hargebadet
19.00 ca Åter i Örebro

 

 

KOBOLT RESOR

Adress: Nygatan 29, 702 11 Örebro

Telefon: +46(0)19 12 22 00

Mail: info@koboltresor.se