Runt Paris 14 – 22 april 9 dagar

Möt våren i Paris!

Bussresa

Paris är både sinnlig och vacker, här om någonstans, lämpar sig det utmärkt att ge efter för sina passioner, vare sig det handlar om musik, konst, mat eller vin. Vi besöker miljöerna där konstnärer, arkitekter och trädgårdsmästare skapade mästerverk i konst, slott och imponerande trädgårdar. Paris förvarar stora skatter i sina museer och gallerier, utflykten till Fontainebleau med enastående interiör och rik historia, till slottet Versailles som kännetecknas av ett lysande överdåd samt till Monets trädgård som omger hemmet. Stolt, chict, livligt och lite pompöst - Paris har utan tvekan en omisskännlig och spännande personlighet.

 

Information

Pris: 12 950:

Ingår i priset:
Helturistbuss
Del i dubbelrum
8 frukostar
4 middagar
sightseeing i Paris
Utflykter
Lokalguide
Reseledare

Fullständigt program kommer inom kort.

KOBOLT RESOR

Adress: Nygatan 29, 702 11 Örebro

Telefon: +46(0)19 12 22 00

Mail: info@koboltresor.se