MÅ BRA-RESA Andalusien-Almunécar-Costa Tropical 5-12 februari 2020

MÅ BRA – RESA   

5 – 12 februari 2020
Yoga – Mandelblomsvandring – Auqva – Fitnes – Tabata - Stavgång

Vår resa med Marlén Lundgren bygger på en kombination av träning, inspiration, upplevelser och avkoppling i en miljö som tilltalar alla sinnen. En perfekt destination för en träningsresa som med sitt härliga klimat och avslappnande atmosfär erbjuder bästa förutsättningar för träning och avkoppling.
Små grupper är lika självklart för oss som personliga hotell, god mat, social samvaro och spännande, färgstarka upplevelser för den som vill. Dagarna fylls av motiverande och inspirerande träningspass med fokus på styrka, smidighet och kondition, övningar på stranden och på hotellets tak.

Vår fantastiska coach Marlén brinner för att skapa träningsglädje för varje person.

Almunecár
Under flera år har vi arrangerat resor till Almunécar – så oerhört genuint och så väldigt spanskt.
På kullarna runt Almunécar odlas tropiska frukter och växter som mango, avokado, cherimoya och apelsiner. Påpassligt nog har just den här delen av Solkusten fått ett eget namn, Costa Tropical. Tack vare det subtropiska klimatet är faunan mycket mer spännande här än på någon annan del av Solkusten.

Själva staden är omringad av höga berg och på toppen av ett ligger den imponerande moriska fästningen, Castillo de San Miguel med en strålande utsikt över hela bukten. Kullerstensgränderna som slingrar sig runt fästningen bildar nästan en labyrint och nedanför ligger botaniska trädgården, ornitologiska parken med 1 500 olika papegojor och stadens historiska centrum.

Vi har nu glädjen att hälsa dig välkommen till vårt omåttligt populära strandnära hotell Helios – en perfekt inramning för avslappning och njutning. Hyr din cykel och ta dig runt den vackra naturen, långa sköna strandpromenader, bada i Medelhavet eller i hotellets uppvärmda pool.

Om Costa Tropical
Costa tropical är en subtropisk zon i Spanien. I detta område har man de mildaste vintrarna i hela Europa tack vare närheten till Sierra Nevadas höga toppar som skyddar mot kalla nordvindar och inte släpper igenom den varma luften från Medelhavet. Många tropiska frukter, bland annat avokado, odlas i detta område.

Hotellet och Rummen
Helios Costa Tropical Hotel ligger på den första linjen av San Cristóbal-stranden i Almuñécar, en internationellt erkänd destination för sitt tropiska klimat under hela året. Hotellet erbjuder ett urval av bekväma rum och lyxiga sviter. Blue Bar-lounge, som ligger på tionde våningen är känd för sina spektakulära solnedgångar. Hotellet har också ett spa med bastu, turkiskt bad, stor utomhusjacuzzi och ett utrustat rum för behandlingar och massage. Våra gäster kan också njuta av en utomhusuppvärmd pool under hela året. Bland våra anläggningar har vi också vår omfattande restaurang med bufféservering och en stor bar med en omfattande kalender av aktiviteter, levande musik och sändning av alla internationella sportevenemang.
Alla rum är rökfria och här finns bad och dusch, WC, hårtork, satelit-TV, kylskåp, telefon. Sätt i ert nyckelkort i hållare innanför dörren för att få slå på el i rummet. Rummen städas dagligen och om ni vill ha nya handdukar lägg dem på golvet.

Gratis Wi-Fi
Inomhuspool
Luftkonditionering
Tvättservice
Restaurang
Tillträde till stranden
Rumsservice
Jacuzzi

https://www.hoteleshelios.com/hotel-helios-costa-tropical/

 

Information

Pris: 9 950:-


Ingår i priset:
Flyg t/r Stockholm-Malaga
Transfer t/r flygplats-hotell
Del i dubbelrum
7 frukostar
7 middagar
Alla träningspass med Marlén
Mandelblomsvandring, halvdag
Stadsvandring
Vandring tillromerska akvedukten
Reseledare från Koboltresor
Resegaranti

KOBOLT RESOR

Adress: Nygatan 29, 702 11 Örebro

Telefon: +46(0)19 12 22 00

Mail: info@koboltresor.se