Välkomna hem till Lena Linderholm, Villa Jägmästaren i Strängnäs! 27 okt

En härligt färgsprakande dag fylld av kreativitet, inspiration och livsglädje. Det är här hos Lena som det är sommar hela året!  

Trots att Lena har mist sin livskamrat välkomnar hon oss in till de vackra och generösa rummen. Huset är nästan som en enda stor ateljé som ger plats för stora målardukar, färger, penslar, textilier, keramik, blommor, garner, teckningar och spännande föremål som Lena gärna berättar om. Mellan husets alla väggar ryms enormt mycket kreativitet. Att det bor en konstnärssjäl här råder det inget tvivel om!

Trädgården är fylld med träd och blommor från resor i Europa. ”Den är en del av min ateljé, där även musiken har ett stort utrymme liksom växthuset där lavendel, grönsaker, kryddor och pelargoner frodas som för tankarna till drömmarnas och solens Provence” säger Lena.

Huset är k-märkt och det märkts att huset är speciellt, förmodligen Strängnäs vackraste hus med utsikt mot Mälaren och domkyrkan.

Färden går sedan till Megs Restaurang för en aptitlig lunch med dofter från Provence som ackompanjeras av skön musik.

Resan går vidare till Stallarholmen och Gula Industrihuset där Lena har sitt galleri, butik och lager. Lena tar emot och naturligtvis finns möjlighet att handla.

Information

Pris: 995:-

Avresa: 09.00 Fredsgatan vid Myrorna 

Åter i Örebro: Ca 17.30 

Ingår i priset:

Modern och bekväm buss
Ateljébesök
Aptitlig lunch
Stallarholmen Gula Huset
Reseledare

KOBOLT RESOR

Adress: Nygatan 29, 702 11 Örebro

Telefon: +46(0)19 12 22 00

Mail: info@koboltresor.se