Julglädje hos Karl-Fredriks Eklaholm och Smålandsjul på Huseby Bruk 17-19 nov

Resan är under produktion! 

 

 

Mitt i den skånska myllan har Karl-Fredrik och Petter hittat sitt paradis, gården Eklaholm.  Låt dig inspireras av ett friare synsätt kring trädgård, blommor och inredning där det etiska är av stor vikt men likaså kärleken till livet! Här på Eklaholm har förberedelserna inför julens högtid redan påbörjats. Vi ser en enorm färgprakt bland all dekorativa grupper av julstjärnor, hyacinter och frodiga gröna växter vackert placerade tillsammans med utvalda inredningsdetaljer. Det är med stor passion till hantverket och traditioner som skapats av en skicklig hand.

 

Höjdpunkter:
Karl-Fredriks Eklaholm
Smålandsjul på Huseby Bruk
Dag Hammarskjölds Backåkra

 

KOBOLT RESOR

Adress: Nygatan 29, 702 11 Örebro

Telefon: +46(0)19 12 22 00

Mail: info@koboltresor.se