Följ med till Champagne 25 april – 4 maj 2022

Under 300 år har champagne lagt beslag på titeln ”världens lyxigaste vin” och har hittills lyckats behålla sin världsledande ställning. Ingen annan dryck har en sådan inneboende magi som just champagne och som har en klang så fylld av fest och förväntan. Med en sådan kraft i namnet är det inte konstigt att intresset för champagne ökar konstant över hela världen. Resan tar oss också till Chablis-Bourgogne och Alsace.

Vår svenske sommelier tar oss med till både stora och små champagnehus runt Reims, en del med stora märken och kända etiketter men också till mindre champagnehus med olika stilar och karaktär. I de charmiga byarna gör vi dagligen avbrott för kulinariska luncher på bykrogarna.  Denna gång tar vi bussen så att vi enkelt kan ta med oss några flaskor hem.

 

Intresseanmälningar: 019 - 12 22 00  eller 073-428 0040         info@koboltresor.se

Information

KOBOLT RESOR

Adress: Nygatan 29, 702 11 Örebro

Telefon: +46(0)19 12 22 00

Mail: info@koboltresor.se