Kungliga Operan WAGNERS opera VALKYRIAN 14 mars 2020

Läs mer

Hamburg 29 april – 4 maj Konserter och Opera Fullbokad - Väntelista

Läs mer

Hamburg 15-20 maj 2020 Konserter och Opera Fullbokad - väntelista

Läs mer

Runt Paris 14 – 22 april 9 dagar

Läs mer

Mästare i Konst! 21-27 mars 2020 Sydfrankrike & Norra Spanien

Läs mer

Strövtåg bland blommande mandelträd! 5-12 februari 2020 8 dagar

Läs mer

Långtidssemester till sagolika Andalusien 5-26 febr 2020

Läs mer

Champagne 1-5 april med flyg

Under 300 år har champagne lagt beslag på titeln ”världens lyxigaste vin” och har hittills lyckats behålla sin världsledande ställning. Ingen annan dryck har en sådan inneboende magi som just champagne och som har en klang så fylld av fest och förväntan. Vår ciceron tar oss med till byarna runt Reims!
Läs mer

Sommarpärlor 25-26-27 juni 3 dagar

Den här resan tar dig till oemotståndliga naturscenerier, till musiken och konstens värld. På Bjärehalvön ligger Birgit Nilssons hem som idag är ett museum. Sofiero slott och trädgård njuter vi av praktfulla rabatter och av de sagolika ravinerna som är fyllda av tusentals rhododendrer. Världsberömda Louisianas stora sommarutställning sätter fokus på kvinnliga konstnärers bidrag till surrealismen, vi ser verk av Frida Kahlo, Louise Bourgeois, Leonora Carrington och Meret Oppenheim.
Läs mer

Hälsingegårdar 28-31 juli 2020

Hälsingegårdarna har varit ett världsarv sedan sommaren 2012, ett kulturarv och ett exempel på svensk byggnadstradition i Hälsinglands gamla bondesamhälle. Här tar vi oss runt på några av Sveriges vackraste vägar för att se dekorerade väggar med sina granna färger och livliga figurer bland höga hus och svajiga träd. Ståtliga förstukvistar och interiörer med överdådigt måleri. Sju gårdar finns med på Unescos världsarvslista och vi ska besöka ett par av dem.
Läs mer

Champagne 30 mars - 7 april

Läs mer

Nyår i Estoril - Lissabons Riviera 27 dec - 3 jan 2020 8 dagar

Varmt välkommen till Portugal för att fira nyår tillsammans med oss i gästvänliga Estoril, beläget på Lissabons vackra riviera, en halvtimme väster om staden. Det milda och behagliga subtropiska atlantklimatet under vintern inbjuder till avkopplande semesterdagar. Ett väl avvägt och noga sammansatt utflyktsprogram ingår vid sidan om nyårsmiddag och nyårsfirande!
Läs mer

Uppståndelsesymfonin Lördagen den 9 nov 2019

Gustav Mahlers storslagna andra symfoni.
Läs mer

Kaukasus skatter - Azerbajdzjan, Georgien & Armenien 12 dagar 15-26 april 2020

Där Europa möter Asien och öst möter väst hittar vi oupptäckta och underbara Kaukasus. Denna lilla region rymmer över 50 olika folkgrupper som har olika språk, kultur och historia. Vi utforskar de tre länderna Azerbajdzjan, Georgien och Armenien och får en djupare inblick i deras kultur. Följ med och upptäck denna spännande region med ett varierande landskap och intressant historia!
Läs mer

Hollandskryssning i vårskrud 6 dagar 31 mars - 5 april

Följ med på en mysig kryssning i kanalernas land bland pittoreska halmtakshus, pampiga villor och historiska byggnadsverk. Välkomna våren i tulpanernas Keukenhof, upptäck landets äldsta stad och njut av idyllen i Nederländernas Venedig!
Läs mer

Kungliga Baletten tar sig an VÅROFFER i hyllning till STRAVINSKIJ 30 okt

Noces/Agon/Våroffer BALETT Stravinskij och dansrevolutionen
Läs mer

Bonnierska Konstsamlingen på Nedre Manilla och Stuckatörens Våning

Läs mer

Norrköpings Konstmuseum och Löfstad Slott 9 oktober

Läs mer

BILBAO 22-27 okt

Bilbao är en av Europas mest intressanta kulturstäder som genomgått en häpnadsväckande omvandling. I förnyelsen ryms stora satsningar på djärv arkitektur. Guggenheim-museet har blivit en ikon och helt klart ett spännande område för smaklökarna. En musikalisk upplevelse är operan Lucia di Lammermoor på operans stora scen. Det världsberömda vindistriktet La Rioja bjuder på karaktäristiska smakfulla viner.
Läs mer