Jul på Hällekis Säteri och Porslinsfabriken fredag 25 okt

Läs mer

SAGOLIKA ANDALUSIEN med Almunécar, Malaga och Sierra Nevada 21-28 okt 8 dagar

Andalusien är Spaniens hjärta med vacker natur, spännande historia och färgrik kultur. I staden Almunécar vandrar vi genom gamla stan och mellan gränderna skymtar borgen Castillo de San Miguel. Den botaniska trädgården är smyckad av vackra skulpturer. I Picassos hemstad Málaga ser vi katedralen som dominerar stadsbilden. På en av Sierra Nevadas utlöper finns en enastående skulpturpark och här tappar vi nästan andan över den makalösa utsikten. På vårt 4**** hotel kan du ta det lugnt på stranden eller i solstolarna vid någon av hotellets pooler. www.playasenator.com/hoteles/playacalida-spa-hotel
Läs mer

Nyår i Estoril - Lissabons Riviera 27 dec - 3 jan 2020 8 dagar

Varmt välkommen till Portugal för att fira nyår tillsammans med oss i gästvänliga Estoril, beläget på Lissabons vackra riviera, en halvtimme väster om staden. Det milda och behagliga subtropiska atlantklimatet under vintern inbjuder till avkopplande semesterdagar. Ett väl avvägt och noga sammansatt utflyktsprogram ingår vid sidan om nyårsmiddag och nyårsfirande!
Läs mer

Uppståndelsesymfonin Lördagen den 9 nov 2019

Gustav Mahlers storslagna andra symfoni.
Läs mer

Kaukasus skatter - Azerbajdzjan, Georgien & Armenien 12 dagar 15-26 april 2020

Där Europa möter Asien och öst möter väst hittar vi oupptäckta och underbara Kaukasus. Denna lilla region rymmer över 50 olika folkgrupper som har olika språk, kultur och historia. Vi utforskar de tre länderna Azerbajdzjan, Georgien och Armenien och får en djupare inblick i deras kultur. Följ med och upptäck denna spännande region med ett varierande landskap och intressant historia!
Läs mer

Hollandskryssning i påsktid 6 dagar 8 - 13 april 2020

Läs mer

Azerbajdzjan och Georgien - Kontrastrikt i Kaukasien 8 dagar 9-16 okt 2019

Där Europa möter Asien finner vi de fascinerande länderna Azerbajdzjan och Georgien. Trots deras geografiska närhet är skillnaderna länderna emellan markanta. Varierade landskap, spännande historia och annorlunda mat- och dryckestradition. Följ med och upptäck två fantastiska länder före alla andra!
Läs mer

Träna med Marlén i Andalusien, Almunécar 21-28 okt 2019 8 dagar

Vår resa träningsresa bygger på en kombination av träning, inspiration, upplevelser och avkoppling i en miljö som tilltalar alla sinnen. Marlén har lagt ett program där alla kan delta utifrån sina egna förutsättningar.
Läs mer

Kungliga Baletten tar sig an VÅROFFER i hyllning till STRAVINSKIJ 30 okt

Noces/Agon/Våroffer BALETT Stravinskij och dansrevolutionen
Läs mer

Bonnierska Konstsamlingen på Nedre Manilla och Stuckatörens Våning

Läs mer

Norrköpings Konstmuseum och Löfstad Slott 9 oktober

Läs mer

Sensommarpärlor! 5-6-7 september

”Sensommarpärlor” tar dig till Birgit Nilssons hem på Bjärehalvön och till konsten på Louisiana. Charmas av Köpenhamn och fängslas av glasets magi i Kosta.
Läs mer

BILBAO 22-27 okt

Bilbao är en av Europas mest intressanta kulturstäder som genomgått en häpnadsväckande omvandling. I förnyelsen ryms stora satsningar på djärv arkitektur. Guggenheim-museet har blivit en ikon och helt klart ett spännande område för smaklökarna. En musikalisk upplevelse är operan Lucia di Lammermoor på operans stora scen. Det världsberömda vindistriktet La Rioja bjuder på karaktäristiska smakfulla viner.
Läs mer

Runt Paris 18-25 september 2019

Paris är både sinnlig och vacker, här om någonstans, lämpar sig det utmärkt att ge efter för sina passioner, vare sig det handlar om musik, konst, mat eller vin.
Läs mer

MADRID – TOLEDO 2-6 okt 2019

Madrid brukar sägas vara Spaniens hjärta, den mest spanska av landets alla städer med imponerande byggnader och flera konstmuseer i världsklass som visar upp klassiska mästerverk av Velázquez, Goya, El Greco och Picassos”Guernica”.
Läs mer

Marrakech 23-28 nov 6 dagar

Den snart tusenåriga staden gör oss inte besvikna, Vi bjuds på exotiska miljöer som hämtade ur Tusen och en natt. Praktfulla byggnader, färgstarka marknader, till Atlasbergen där vi möter gamla kulturer i oaser och bergsbyar.
Läs mer